--6-- TRANSILVANIA CENTRU DE FORMARE PROFESIONALA - CURSURI DE FORMARE PROFESIONALA TRANSILVANIA



vineri, 03 Mai 2024 · 0:59
   ·  Login ·  Inregistrare         
CURSURI DE FORMARE PROFESIONALA TRANSILVANIA
Despre noi
TRANSILVANIA CENTRU DE FORMARE PROFESIONALA

  SC TRANSILVANIA Cursuri de Formare Profesionala S.R.L. 

Organizeaza cursuri de pregatire : Coafor , Cosmetica , Manichiura -Pedichiura , Unghii Tehnice si Masaj .cu o experienta atat in tara cat si in strainatate .

Sediul firmei  ALEEA TORENTULUI, Nr. 12, Loc. ZALAU, Jud. SALAJ .

  CLUJ NAPOCA   INFO 0741949986

Decizia de autorizare .

http://www.cnfpa.ro/afisare/v1.php?l=31&rowstart=25



Avantajele pe care le ofera firma SC.TRANSILVANIA CFP cursantilor ,cursurile se desfasoara 90% PRACTIC alaturi de specialisti cu experinata de peste 3 ani in domeniile de infrumusetare si intretinere .

"    Întreaga viatã este un drum , un drum care are multe suisuri si coborâsuri, opriri si iar porniri. Ne punem des întrebãri de genul cum o sã mã îmbrac, ce îmi voi cumpãra astãzi, unde voi cina, cãnd mã întâlnesc cu prietenii si realizãm cã putem avea foarte multe destinatii si de fiecare datã cãnd ajungem la o rãscruce avem de facut o alegere: sã facem la dreapta, la stânga sau sã mergem înainte. De fiecare datã când facem o alegere , facem de fapt o schimbare, si este natural sã evitãm sau sã opunem rezistentã la schimbare, preferând confortul rutinei.
Bineânteles cã existã si nehotãrârea atunci când lipseste abilitatea de a alege o directie anume ceea ce duce la încetinirea progresului.
De aceea trebuie sã întelegem cã pentru a face o alegere este nevoie sã acceptãm schimbarea.
Nu toate alegerile sunt dificile: unele pot fii distractive ,altele emotionale iar altele serioase cum ar fii: ce meserie sã-mi aleg si ce satisfactii îmi va aduce.
Singurul rãspuns serios la o alegere serioasã este urmeazã cursurile scolii noastre si rãspunsul la multe dintre întrebãrile pe care sigur le ai despre frumusete îsi vor gãsii rãspunsul.
Scopul principal al acestei scoli este de a te familiariza cu notiunile, limbajul si o mare parte din operatiunile cu care fiecare dintre noi a început ascensiunea pe acest minunat drum care se numeste FRUMUSETE !
Îti dorim succes si suntem siguri cã dupã absolvirea scolii noastre te vei îndrãgostii iremediabil de aceastã formã de manifestare a frumusetii, cu fortã si întelepciune"

Cu stima Calin Teodor





Despre noi
TRANSILVANIA CENTRU DE FORMARE PROFESIONALA

Cosul de cumparaturi
Este gol.


Distribuie


CONTACT CURSURI DE FORMARE PROFESIONALA TRANSILVANIA
 arata tel
     arata mobil
 arata email
ABONARE     MOBIL
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

X